TÖLTSD LE
 APPLIKÁCIÓNKAT!
            
            
            Összetevők:
                    
                    KUKTA Tilápia 140-200 g 20% glazúrral 
KUKTA Tojás M-es
KUKTA Főzőtejszín 20%
KUKTA Majonéz
KUKTA Olívaolaj Pomace
BOVITA Karfiol
CANUTI Gnocchi
Reszelt parmezán
Fenyőmag
Snidling
Zöldségcsíra
                    
                                            KUKTA Tojás M-es
KUKTA Főzőtejszín 20%
KUKTA Majonéz
KUKTA Olívaolaj Pomace
BOVITA Karfiol
CANUTI Gnocchi
Reszelt parmezán
Fenyőmag
Snidling
Zöldségcsíra
Tipp:
                        
                        A bazsalikomot cserélhetjük parajra, így egy enyhébb ízű, de ugyanúgy zöld színű réteget kapunk. Karfiol helyett paszternákból is adhatunk mellé pürét.
                        
                                                                                    Termékek:
                        
                        
                                    Bazsalikomos tilápia rolád parmezános karfiol velutével és gnocchival
                
                                    
                    
                    
                                                    
                    
                             
                         
                                 
                                





